XII Benifaió

Una altra edició del torneig de festes de Benifaió, i una altra vegada que anem a participar els membres del Club Escacs Alberic, per tal d’entrenar el nostre joc que últimament pareix que està un poc més fluix del que es pot esperar de nosaltres.

Bon ambient entre tots els participants, i prompte comença la disputa de partides entre els jugadors destinats a estar al capdavant de la classificació final. En la segona ronda, Paco Salesa li guanya al nostre Paco, i Jorge Martínez fa el mateix amb el nostre company Alfonso, deixant-li clar que el desempat se li va a quedar prou mal. Desprès de vore un parell de jugadors del nostre club en les dues primeres taules, tardarà un poc més en tornar esta situació.

En ronda 4 és el “narraor” qui perd davant Jorge Martínez  en taula 2, i una altra vegada ens quedem fóra de les primeres taules. Mentres el nostre company “elat” continua la seua batalla per guanyar partides en les taules de darrere (més escacs i menys “candy crash jajajajajajaja).

Entrem en la penúltima ronda on els nostre companys Alfonso i Paco tenen un enfrontament directe, i en la primera taula, me toca a mí jugar contra Paco Salesa que està en ple de victòries en el torneig. Però el més “raro” del dia ha passat perquè en poc més de 4 minuts li he guanyat la partida, i pel que respecta als nostres companys, al final s’ha emportat el punt Alfonso.

I arribem a l’última ronda on el narraor i Alfonso es juguen el torneig en la primera taula empatats a punts, mentres en segona taula Paco Salesa en els mateixos punts que nosaltres, s’enfronta a un company del seu club per vore qui és el millor local o el campió del torneig. Paco imposa la seua llei i en la nostra partida és Alfonso qui agunta millor la partida i per tant, el punt. Al final els dos empatats a punts i per millor desempat Paco Salesa Campió del torneig, Alfonso segon i el tercer lloc ha sigut pel “narraor”.

I así vos deixe unes fotos del torneig.

https://photos.app.goo.gl/cS3aA7VjKRAx87PK6

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>