Torneig per equips a Xàtiva

Una nova edició d’este torneig per equips a Xàtiva, on els nostres companys han tornat a donar la cara per jugar unes bones partides entre companys d’escacs.

Molt bon ambient entre tots, perquè no ens juguem res de diners, però entre aficionats d’escacs, sempre es lluita fins al final.

Prompte es veu els equips que estan en millor forma per estar al capdavant de la classificació final del torneig, perquè es veu que porten els integrants més forts del torneig i no deixen res a la sort, van per totes.

L’autèntic dominador del torneig, ha sigut l’equip del Club Escasc Oliva, que ha guanyat tots els seus encontres, però qui s’ha emportat ser el Casmpió del torneig, és el Club Escacs Carcaixent, que ha arrasat contra els seus rivals, desprès de perdre contra l’Oliva. I en tercer lloc, ha quedat el Club Escacs Benigànim, que ha pogut plantar cara en unes rondes, però el ritme imposat pels dos primers era molt fort.

I per gaudir un poc del torneig, com sempre intentem fer, unes instantànees del mateix.

https://photos.app.goo.gl/qwQeGi46ictvid4CA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>