Quiniela del grups interclubs 2020

Ara que ja ha publicat la FECV un esborrany dels grups interclubs 2020, puc vore si he encertat el ple i cobrar o no.

En primer lloc, felicitar a la FECV l’adelantament de la publicació dels grups i el calendari proposat per gestionar les inscripcions de l’interclubs, este avanç, en el meu pensar és positiu, però pense que una part, es deuria d’haver adelantat més. La composició dels grups provisionals es pot adelantar perfectament en el calendari, les inscripcions oficials, són les que es deuen tramitar al final de l’any, quan els clubs han fet les seues gestions particulars.

En la primera aparició dels grups, vaig a dir com ha quedat la meua quiniela, perquè ara és quan els clubs comencen a retirar equips i el meu pronóstic erra cada vegada més.

Pel que respecta a la DH, tot clar, no hi ha novetat.

En la 1a Autonómica Nord, també tot clar, només l’apunt que tenia dubte, l’Alaquàs, que no estava clar si el primer equip o el segon. Al final s’ha quedat el primer equip en primera autonómica.

I tal i com estava clar, el segon equip de l’Alaquàs ha renunciat a l’ascens i per tant, el seu lloc l’ocupa el segon equip del Silla. Curiós, un segon equip no vol pujar, i resulta que és un altre segon equip el que vol pujar.

Està clar que quan hi ha moviment per dalt, afecta a la resta de grups i aixina va a ser, no acabe d’entendre jo el perquè, si hi ha diferents grups, només caldria que afectara a un grup, però no és així, coses que no s’expliquen bé i personalment, tinc este dubte, que realment no va a ningun lloc, és un dubte i prou.

En la 2a Autonómica Nord, de la meua quiniela cau el Castell de Riba-roja, i apareix l’EVA-Mnises C, que jo els tenia en l’altre grup.

En la 2a Autonómica Centre, com és obvi, cau el Silla B per l’ascens i apareix el Castell de Riba-roja per l’EVA C. Jo pense que ho fan aposta per evitar que jo encere el pronóstic de la quiniela, Xé! que no vaig a cobrar per encertar ningun any!!

Per finalitzar el resultat, en la 2a Autonómica Sud, tot clar, perquè només hi havia un dubte per la desaparició d’un equip i eixe era el que jo comentava en la breu exposició que feia dels grups provisionals pel 2020.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>