AUTONÓMIC DE RÀPIDES, UTIEL

El dia va eixir plujós, però el nostre presi es va assabentar a la FACV de que hi havia local de joc alternatiu. Així doncs, vam eixir la representació del club cap a Utiel, anàvem els 3 millors jugadors de partides ràpides d’Alberic.

Vam eixir amb prou de temps (com que no havíem d’esperar al típic “tardó”…) per la qual cosa vam arribar més de 30 minuts abans de l’inici del torneig. Bé, de l’hora d’inici oficial (16h), perquè la “real” van ser les 16:45h. Aquest fet ja és habitual en certs tornejos, sobre tot els que organitza la FACV, però esperava que un torneig anomenat “autonòmic” tinguera un poc més de categoria en l’organització i puntualitat.

Pel que fa al torneig, fina la 4ª ronda tot anava com era d’esperar: guanyàvem als de menor rànking perdíem amb els de major… però van haver 2 fets que van canviar els futurs esdeveniments.

D’una banda, Alfonso va jugar contra un jugador que no havia d’estar al torneig: si les bases diuen que no poden jugar extrangers amb més de 2200 ELO FIDE, això vol dir que un amb 2230 que no ha nascut a Espanya… bé, reclamació, explicació de la falla que no és convincent. Com sempre la FACV fa el que li rota pels…

L’altre fet encara va ser més esgarrifós: l’enfrontament directe entre Javier Cortés i Jose Ramon Mateu!!! La partida, diuen, que va estar igualada (això crec que vol dir que Javi estava perdut i va trobar la que guanyava) però que al final es va imposr l’experiència.

Amb aquests dos fets, el que va continuar va ser digne d’un expedient X: Javi no va perdre cap partida més fins arribar a la fi, aconseguint un magnífic 6É LLOC FINAL AMB 6 PUNTS DE 8 PARTIDES (i això que tenia el pijor desempat) empatat amb el 4t.

Els altres dos van acabar complint el mínim esperat per a ells: Alfonso 4 pts (50%) empatat amb tota una tropa de jugadors, Jose Ramon 3 puntets que pareixen pocs però hem de recordar que açò era el Campionat Autonòmic, no un obert de poble.

Per als qui no van vindre, també hem de destacar el piscolabis que vam tenir després del torneig i abans de l’entrega de premis, que també era de categoria autonòmica, a més de les begudes que no van faltar durant tot el torneig.

Classificació >>

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a AUTONÓMIC DE RÀPIDES, UTIEL

 1. Alfonso10 diu:

  El que ha puesto el comentario anterior podría poner solo su nombre y no todo ese párrafo que además es un enlace a otra web.
  Por cierto, lo de poner el enlace no me parece mal, así la conoce más gente… pero ya puestos que copie toda la noticia, no?

 2. Jonathan diu:

  Hola Alfonso, yo no he sido 🙂

 3. Alberto diu:

  enhorabona especialment a Javi, que no va anar de “baes” a Utiel. Eixa sexta plaça té molt de mérit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *