AUTONÓMIC DE CANALS

Aquesta setmana, toca un altre torneig autonómic, pero el de partides semi-ràpides i es disputa en Canals. Com no tinc que agarrar el cotxe, es un bon torneig per a jugarlo (per a mí, clar) i  com es tot el dia, algunes baixes en els habituals del nostre club, per anar a jugar un torneig.

Començaba el torneig amb una sorpresa molt important, la ronda estaba preparada abans de l’hora marcada per començar i no sé el motiu, pero es va retrasar uns minuts. Vaen ser pocs i aixó es una cosa molt rara, per que últimament, pareix que el retrasarse mes de mitja hora, siga una cosa normal.

Pero bueno, anem a lo que interesa i en la primera partida meua, millor en la apertura, peonet de mes i pase per alt una coseta simple, i em costa una peça. Menys mal que el rival no aprofita el material i poc a poc, recupere coses fins guanyar la partida.  A la segona ronda, poc que contar, partida prou amena, davant el MI Granero que no va tindre compasió de mí, bueno, estic content per que tampoc dels altres, ya que va ser el campió del torneig.

En la tercera, millor que la primera, per anar superant-me. En una holandesa, el meu rival queda molt mal parat, sense poder amagar el rei i perdent peonets, poc a poc. Pero la meua avaricia fa que en una jugada, cambiem dos peçes per la meua reina. Molt complicat per la victoria, pero com el meu rival li queden pocs minuts, decidix continuar la partida. Pero en unes jugades mes, recupere el material ya que el rival es deixa fer el “doblete”, i quede en una peça neta, aixó dura poc i ara no descuide res.

Mentres aixó pasaba, José Ramón començaba a recuperar terreny i obtenía el primer punt del matí i en la quarta ronda, el enfrontament directe en un conegut, per poder marcar el seu nivell actual, li va reportar una alegría, per la victoria amb peça de menys i apurs de temps, el va fer menjar molt mes bé.

Per anar acabant la crónica, pasaré al final, en lo que respecta a la actuació de nosaltres, no es molt bona, per que no donarem la talla esperada i ens vaen limitar a fer lo esperat. José Ramón va fer el últim punt en la última ronda, per complir el objetiu i yo, vaig perdre, quedantme fora dels premis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *