XII TORNEIG ENGUERA

El dissabte passat, es va disputar una nova edició del torneig d’Enguera, del doctor Albentosa. Que es un torneig amb una dotació molt important de premis, lo que porta que molts jugadors titulats es presenten a jugar.

Molt disputat el torneig, en totes les categories amb premi en metàlic. El fet que tants jugadors titulats, presents en un torneig, fa que moltes partides tingen una diferencia de nivell molt important, pero al ritme que es juga, sempre es pot esperar un moment de gloria i guanyar-li una partida, a  un dels titulats.

Pero a lo que anem, com el nivell era molt bó, el campió (Orelvis Pérez), no va fer pleno de punts, a mig punt d’ell, Henrik Teske i després, a mig punt d’aquest, 6 jugadors empatats a 5,5 punts. Es una bona mostra de la igualtat del torneig, que amb mes de 20 titulats, es uno dels tornejos de partides ràpides que mes jugadors titulats concentra.

Pero lo interesant del torneig, es que 5 dels nostres jugadors anaren a jugar el torneig. Cada jugador amb objetius diferent, clar, per que uns estàn en fase de experiencia, altres a aprende coses noves i altres a vore que pasa. Només tirem en falta als que van per “fartar”, sobre tot al final, per que ens presentaren una “picaeta” molt bona i el detall de la botella de vi i de oli, de categoría.

La classificació final dels nostres, només queda salvada per el narraor, que vaig quedar el primer jugador de menys de 2000 i fent 4 punts. La resta es va quedar amb 3 punts, menys José Ramón, que va errar en la última i els 2 punts i mig, el deixaren com a pitjor jugador del club. Pero com el nivell del torneig, era molt gran per poder realitzar alguna coseta mes, podem estar contents de l’actuatzió dels nostres.

Espere que en la próxima edició, ens reunim mes gent del club, per gaudir una vesprada en un bon torneig com aquest.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *