DIA 27, ALZIRA

El passat 27 de setembre, es va disputar una nova edició del torneig de la Mancomunitat de la Ribera Alta, aquesta volta en L’Alcudia. Amb una inscripció prou nombrosa, que va aguantar perfectament les sempre esperades faltes d’asistencia. Una cosa que es deu de llevar dels nostres tornejos, per que les persones que es posen en la llista i després no van, no deuen quedarse sense castig.

Per lo que respecta als nostres jugadors, tornem a presentar un grup de jugadors, per poder pasar el temps entre ronda i ronda, lo mes bé que es pot. Quant guanya algú de nosaltres, millor que quant perd, pero lo important es que fem rotgle.

Com a millor del club, i no es siga repetitiu, tornà a ser el “narraor”, si un altra vegada i van unes quantes en aquest any. Que no em vaig conformar en ser el millor del club, si no que vaig guanyar el trofeu al millor jugador de la Mancomunitat, un trofeu que totes les edicions anteriors en les que participaba, era per a un jugador del Alzira -no es que els tinga mania o un altra cosa-, simplement, es un fet que pasaba per la bona qualitat dels seus jugadors, i aquest any, he donat la sorpresa. I per poder guanyar el trofeu, he quedat en la séptima posició de la general, que amb 10 titulats jugant, no es mal resultat per a mí.

Per lo que respecta l’altra tropa, com es habitual, Alfonso va ser el segon del club. José Ramón es va quedar amb 3,5 punts, i millor resultat que Alberto, que no acaba de arrancar en les seues eixides, per que en el club, es mostra en progresió constant i fora no.

Henrik Teske va guanyar el torneig, millorant el seu segon lloc del torneig d’Enguera, seguit de Jose Angel Guerra i Antonio Granero. Repartició de molts premis en diferents categoríes i la que, particularment en va cridar l’atenció, es la de millor jugador local, en la que els dos primers premiats, no estàn jugant en el club local. Pot ser una motivació per als dirigents del club, si desitgen tindre la millor representació del poble.

Pero com ya tingem prou de xarrar, queda agrair als organitzadors la seua tasca, als patrocinaors el seu interés en els escacs i a tots els participants, que tornen a la próxima edició del torneig.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *